آخرین اخبار دولت
معایب سامانه بازارگاه اصلاح می شود

وزیر جهادکشاورزی:

معایب سامانه بازارگاه اصلاح می شود

وزیر جهاد کشاورزی با پذیرش اینکه قبول داریم  سامانه بازارگاه معیوب است، گفت: حدود یکسال است که روی اصلاح سامانه بازارگاه کار می کنیم.

نفت برنت ۶۵ دلار و ۷۰ سنت شد

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۷/۱۵

نفت برنت ۶۵ دلار و ۷۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۳ سنت معادل ۰.۳۵ درصد افزایش به ۶۵ دلار و ۷۰ سنت رسید.

قیمت دلار تأثیری بر بازار خودرو نداشت

نظر دو کارشناس اقتصادی درباره تأثیر نرخ ارز

قیمت دلار تأثیری بر بازار خودرو نداشت

بازار خودروی ایران در نقطه تقاطع نوسانات نرخ ارز و محدودیت‌های وارداتی قرار گرفته است؛ جایی که جهش‌های ناگهانی دلار به‌عنوان نیروی محرکه‌ای قدرتمند، قیمت‌ها را درهم می‌ریزد و بازیگران بازار را به چالش می‌کشد.

فرصت «ترامپ دیوانه» برای بورس تهران

تغییر پارادایم سرمایه‌گذاری جهان به سوی کالاها چگونه متولد شد؟

فرصت «ترامپ دیوانه» برای بورس تهران

طلای جهانی در یک سال حدود ۵۰ درصد رشد کرده و قیمت مس به رکوردهای تازه‌ای دست یافته است. توضیحات کوتاه‌مدت، یک ابرروند را در بازارهای کالایی نادیده می‌گیرد و آن مسأله بلندمدت چیزی است که کالاهای پایه یا کامودیتی‌ها را از یک منبع ثروت به یک اسلحه اقتصادی تبدیل کرده است. تغییری که با آمدن ترامپ و سیاست‌های جنگ تعرفه‌ای کاخ سفید شدت گرفته است.

عرضه ارز با نرخ توافقی در بازار دوم مرکز مبادله افزایش می یابد

فرزین در نشست هم اندیشی بانک مرکزی و اتاق بازرگانی:

عرضه ارز با نرخ توافقی در بازار دوم مرکز مبادله افزایش می یابد

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اهمیت بخش خصوصی در اقتصاد و رفع دغدغه های تجار و بازرگانان در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا گفت: با هدف عمق بخشی، عرضه ارز با نرخ توافقی در بازار دوم افزایش خواهد یافت و اساسا نگاه ما در بانک مرکزی این است که هدایت اقتصاد توسط بخش خصوصی اتفاق بیفتد.

تصویب ۷ درخواست سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۶۶۶ میلیون دلار

در جسله هیأت سرمایه‌گذاری خارجی بررسی شد؛

تصویب ۷ درخواست سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۶۶۶ میلیون دلار

در جلسه هیأت سرمایه‌گذاری خارجی به ریاست معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، ۷ درخواست سرمایه‌گذاری خارجی در بخش‌های خودرو، معدن، کشاورزی، دارو و بهداشتی، مسکن، خدمات و دیگر بخش‌های اقتصادی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

کارنامه شش‌ماهه بانک صادرات ایران در استان تهران با تمرکز بر مسئولیت‌های اجتماعی

به مناسبت روز تهران منتشر شد

کارنامه شش‌ماهه بانک صادرات ایران در استان تهران با تمرکز بر مسئولیت‌های اجتماعی

​همزمان با ۱۴ مهر، روز تهران و در سالروز برگزاری نخستین جلسه مجلس شورای ملی در کاخ گلستان، بانک صادرات ایران گزارشی از عملکرد شش‌ماهه خود در استان تهران منتشر کرد که نشان‌دهنده نقش مؤثر این بانک در توسعه شهری، حمایت از معیشت خانوارها و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی در پایتخت است.

مواد اولیه داخلی گران‌تر از نرخ جهانی به قطعه‌سازان فروخته می‌شود

دبیر انجمن قطعه‌سازان عنوان کرد

مواد اولیه داخلی گران‌تر از نرخ جهانی به قطعه‌سازان فروخته می‌شود

دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو با انتقاد از سازوکار عرضه مواد اولیه داخلی به تولیدکنندگان، گفت: با وجود تولید داخل، مواد اولیه غالباً در بورس کالا با قیمتی معادل یا حتی بالاتر از نرخ جهانی به قطعه‌سازان عرضه می‌شود. این موضوع در کنار فشارهای تورمی و محدودیت نقدینگی، روند تولید قطعات را با چالش جدی مواجه کرده و نیازمند ارائه ابزارهای تأمین مالی و حمایت‌های فوری است.

برندگان خوش‌شانس جشنواره ۷۴ بانک صادرات ایران مشخص شدند؛ شش جایزه یک میلیارد ریالی و ۱۴۸۰ جایزه ۷۴ میلیون ریالی برای فرهنگیان و بازنشستگان کشوری+ اسامی برندگان

برندگان خوش‌شانس جشنواره ۷۴ بانک صادرات ایران مشخص شدند؛ شش جایزه یک میلیارد ریالی و ۱۴۸۰ جایزه ۷۴ میلیون ریالی برای فرهنگیان و بازنشستگان کشوری+ اسامی برندگان

مراسم قرعه‌کشی «جشنواره ۷۴» بانک صادرات ایران با حضور اعضای هیئت‌مدیره، معاونان مدیرعامل، جمعی از مدیران ارشد و مسئولان نظارتی بانک، همچنین مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. در این مراسم علاوه بر معرفی شش برنده خوش‌شانس جوایز یک میلیارد ریالی، اسامی ۱۴۸۰ نفر از برندگان جوایز ۷۴ میلیون ریالی نیز احصا و اعلام شد.

فردا قیمت خرید تضمینی گندم تعیین می‌شود

در وزارت جهاد کشاورزی؛

فردا قیمت خرید تضمینی گندم تعیین می‌شود

فردا سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ جلسه شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار می‌شود.

نرخ طلا و سکه افت کرد

در معاملات امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۴

نرخ طلا و سکه افت کرد

بازار طلا و سکه امروز با کاهش نسبی در بیشتر اقلام همراه شد؛ طلای ۱۸ عیار به ۱۰.۵۳۹ میلیون و سکه طرح جدید به ۱۱۱.۹۶۰ میلیون تومان رسید.

طلای جهانی از ۳۹۰۰ دلار عبور کرد

در معاملات روز دوشنبه؛

طلای جهانی از ۳۹۰۰ دلار عبور کرد

قیمت اونس طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر افزایش تقاضا برای این فلز ارزشمند در بحبوحه تعطیلی دولت آمریکا و تقویت انتظارات برای کاهش بیشتر نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سپتامبر، از مرز ۳۹۰۰ دلار گذشت.

رشد ۳۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

در دومین روز کاری هفته؛

رشد ۳۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص بازار سرمایه امروز هم به مانند اغلب روزهای هفته‌های اخیر رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۳۶ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۹۰ هزار واحد رسید و در آستانه ورود به کانال ۲.۹ میلیون قرار گرفت.

اصالت سکه و شمش‌های خارجی طلا مورد تایید نیست!

کشتی آرای:

اصالت سکه و شمش‌های خارجی طلا مورد تایید نیست!

عضو هیات رئیسه کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران با اشاره به فروش طلا در قالب برخی مصنوعات مانند سکه و شمش‌های کوچک سوئیسی و ایتالیایی گفت:‌ واردات هر گونه مصنوعات طلا به کشور ممنوع است و به نظر می‌رسد که اصالت این مدل از اشکال طلا نمی‌تواند مورد تایید باشد.

پربازدیدترین ها